Sjuksköterska med intresse av intensivvård eller neonatal intensivvård ...

Beskrivning

 • Sjuksköterska med intresse av intensivvård eller neonatal intensivvård ...

 • Vi erbjuder 
   
  Sjuka nyfödda barn på Karolinska Universitetssjukhuset är patientområdet för dig som vågar testa nya sätt att arbeta. Vi finns både i Huddinge, Solna och Danderyd. Hos oss får du möjlighet att vara först med det senaste - vare sig det gäller förhållningssättet till patienter och anhöriga, egna innovationer och kreativa idéer eller att vara testpilot för nya arbetssätt och tekniska lösningar. Genom att ständigt utveckla och förbättra vården ser vi till att ännu fler nyfödda barn får ett gott liv – för kanske hundra år framöver! 
   
  Vi arbetar med en familjecentrerad utvecklingsstödjande vårdform där omvårdnaden av barnen sker i nära samarbete med föräldrarna. De för tidigt födda och sjuka nyfödda barnen får möjlighet att vara nära sina föräldrar dygnet runt - trots skörhet och stora medicinska behov. Detta är en utmaning som kräver att vi ifrågasätter invanda och bekväma vanor och sätter familjen i främsta rummet. 
   
  Vi som jobbar på patientområde Sjuka nyfödda barn har stora visioner och vet vart vi vill. Vi behöver bli ännu fler för att visionerna ska kunna förverkligas. Därför behöver vi just din kompetens, energi och kreativitet. 
   

  Anställningsform
   

  Vi erbjuder tillsvidareanställning eller vikariat och det finns möjlighet att arbeta så väl heltid som deltid.
   
  Vi söker
   
  Dig som är specialistsjuksköterska eller har längre erfarenhet av intensivvård eller barnsjukvård till våra enheter i Danderyd, Huddinge och Solna. 
  Du kommer att få en individuell inskolning som är baserad på dina tidigare erfarenheter.  
   
  Om tjänsten 
   
  Akut omhändertagande och omvårdnad av det för tidigt födda och sjuka nyfödda barnet, kvalificerad omvårdnad och användning av avancerad medicinteknisk apparatur.  Leda och aktivt delta i omvårdnadsarbetet enligt gällande rutiner och evidensbaserade arbetssätt. Arbetet är omväxlande och ofta av intensiv karaktär. 
  Vi arbetar för en individuell vård med ett professionellt förhållningssätt där familjestödjande arbete är en av grundpelarna. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete.
   
  Som specialistsjuksköterska hos oss arbetar du i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö och du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Är du intresserad av forskning finns det goda möjligheter i vår verksamhet att fördjupa dig inom specialiteten.  
   
  Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. 
   
  Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.
   
  Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Logotyp

Karolinska Universitetssjukhuset

 • Kontaktperson: Charlotte Malmqvist
 • Tel: 08-517 772 24

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2018-10-30

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 6
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2018-09-18
 • Sista ansökningsdag 2018-10-30

Följ oss på sociala medier

Rec