BRAND MARKETING MANAGER TILL Bizview Systems

Beskrivning

 • BRAND MARKETING MANAGER TILL Bizview Systems

 • Bizview Systems växer! Detta är rollen för dig som vill arbeta brett och internationellt med att utveckla och fortsätta att etablera Bizview Systems som varumärke. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som vill följa med på en mycket spännande och expansiv resa där du har stora möjligheter att både påverka och utvecklas i din yrkesroll.

  OM TJÄNSTEN
  Academic Work söker för Bizview Systems räkning en Brand Marketing Manager till sitt kontor på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.
  Bizview Systems erbjuder en komplett webblösning för prognostisering, budgetering, rapportering och analys. Idag arbetar Bizview Systems med över 500 kunder av olika storlek i Norden. I takt med att de växer söker de nu efter en Brand Marketing Manager.
  Detta är en ny tjänst vilket också ger stora möjligheter för dig som vill vara med och sätta din egen prägel på rollen. Du kommer få arbeta internationellt och brett i ett bolag som är i en mycket expansiv fas.

  Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bizview Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bizview Systems.

  ARBETSUPPGIFTER
  I rollen som Brand Marketing Manager kommer du arbeta brett med Bizview Systems marknadsföringsarbete. Rollen innefattar ett helhetsansvar där du arbetar strategiskt med varumärkespositionering, utvecklar och implementerar strategier samt arbetar med bolagets interna såväl som externa kommunikation. Du arbetar mot kontaktytor främst i Sverige och Norge, men även övriga Europa. Detta kräver att du kan resa i tjänsten 2-3 dagar/månad.

  Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta:

  * Ägandeskap för brand marketing, både i Sverige och Norge, men också internationellt
  * Projektledning av konferenser och seminarier vilka Bizview Systems själva arrangerar, men också samarbete med nordiska och internationella partners i genomförandet av konferenser och seminarier, vilka Bizview Systems deltar i
  * Hantering, ansvar och uppdatering av Bizview Systems egna interna CRM, kund-och licenssystem vilket kommer att ge dig en värdefull överblick över verksamheten

  VI SÖKER DIG SOM
  * Har som minst en Bachelor inom marknadsföring eller motsvarande

  * Har ca. 2-5 års erfarenhet från en liknande roll eller motsvarande arbetsuppgifter
  * Har god förståelse för system och ekonomi då det kommer att vara avgörande för att kunna sätta sig in i Bizview Systems systemlösningar
  * Är en god och van användare av officepaketet
  * Är starkt kommunikativ vad gäller tal och skrift i båda svenska och engelska. Ett tredje språk är starkt meriterande, gärna tyska
  * Har god förståelse för och erfarenhet av digital marknadsföring och sociala mediers roll i detta
  * Är en duktig skribent, vi ser gärna exempel på arbetsprover eller liknande som kan styrka detta

  Det är meriterande om du har erfarenhet från branscher kopplade till IT eller ekonomi då det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i Bizview Systems lösningar och förstår vissa termer.

  Som person har du ett stort driv och entreprenörsanda. Du tar egna initiativ och tycker om att arbeta självständigt. Du räds inte att vara med och utveckla din nya roll och tycker det är roligt med den expansiva fas som Bizview Systems befinner sig i.
  Rollen kräver vidare att du som person besitter viss pondus, har skinn på näsan och att du kan kravställa både internt externt. Lika viktigt är det att du har en förmåga att samarbeta, knyta kontakter och har stor social kompetens. Det är också viktigt att du är prestigelös och inte ser något problem med att hugga tag i olika sorters arbetsuppgifter, både högt och lågt då detta är en mentalitet som speglar hela företaget. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

  ÖVRIG INFORMATION

  Start: Enligt överenskommelse

  Omfattning: Heltid

  Placering: Centrala Stockholm

  Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

  INFORMATION OM FÖRETAGET
  BizView Systems huvudmål är att förenkla sina kunders vardag med hjälp av intuitiva, kompletta och kostnadsreducerande verktyg för verksamhetsstyrning. Man utvecklar och levererar lösningar baserade på Microsoft-teknologi inom rapportering, budget-/prognos och konsolidering. Genom att använda Microsoft Excel som användargränssnitt gör de det enklare för många kunder och sparar mycket resurser, både i tid och i pengar, samt gör att implementering och användning av de nya lösningarna sker snabbt och problemfritt. Bizview Systems säljer sina lösningar genom sitt certifierade globala partnernätverk.
  På företaget arbetar ca. 30 personer varav 12 personer på huvudkontoret i Stockholm. BizView är ett av de ledande systemen inom prognostisering, budgetering, rapportering och analys i Norden. Programvaran erbjuder ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt i kombination med kraftfull workflowstyrning. BizView är en öppen lösning som även passar bra ihop med QlikView och Microsofts beslutsstödslösningar. BizView utvecklas och marknadsförs av Bizview Systems och återfinns hos över 1000 företag.

Kontakt

Logotyp

Academic Work

 • Kontaktperson: Johanna Holmertz

Källa

Ansökan

 • Sista ansökningsdag 2018-10-18

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.

Detaljer

 • Antal platser 1
 • Arbetstid Heltid
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2018-09-18
 • Sista ansökningsdag 2018-10-18

Följ oss på sociala medier

Rec