Sommarjobba som personlig assistent hos oss på Frösunda Omsorg !

Beskrivning

 • Sommarjobba som personlig assistent hos oss på Frösunda Omsorg !

 • Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

  Personlig assistans - vad innebär det?

  Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

  Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.

  Specifikt om tjänsten

  Vi söker sommarvikarier och erbjuder vikariat i Växjö, Alvesta, Ljungby, Tingsryd och i närliggande mindre orter runt om Växjö. Våra kunder är i alla åldrar. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt med jour. Sommarvikariaten sträcker sig från juni-augusti och har varierande tjänstegöringsgrad.

  Erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg är en meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som kunden efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en bra lyssnare. Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat.

  Skriv gärna och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV. Vi arbetar med löpande rekrytering så om du är den person vi söker ansök redan idag så att vi får en möjlighet att träffa dig. Glöm inte att ange vilka veckor du har möjlighet att arbeta samt om du har körkort.

  Frösunda tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

  På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - respekt, engagemant och nyfikenhet. Människor som gillar utmaningen och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

  Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
  Arbetslivserfarenhet

  Ingen arbetslivserfarenhet krävs
  Om lön

  Fast månads- vecko- eller timlön
  Om anställningsvillkor

  Deltid

  Sommarjobb
  Arbetsgivarens webbplats
  http://www.frosunda.se
  Kontaktinformation
  Kontaktpersoner

  Berina Heco, Verksamhetschef, Telefonnummer: 010-130 37 68

  Sandra Hansson, Verksamhetschef, Telefonnummer: 010-130 37 65
  Företagets adress
  Kungsgatan 8 35233 Växjö
  Postadress
  Frösunda
  Kungsgatan 8
  35233 Växjö
  Sök jobbet senast30 april 2018
  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.


 • Läs mer på: https://my.careerhub.se/?jobid=96219&source=AMS&showjob=1

Kontakt

Logo
 • Kontaktperson: Berina Heco
 • Epost: -
 • Tel: 010-130 37 68

Detaljer

 • Yrkestitel Personlig assistent
 • Arbetsplats Växjö
 • Antal platser 20
 • Arbetstid Deltid
 • Anställningsform Sommarjobb
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2018-01-02
 • Sista ansökningsdag 2018-04-30

Följ oss på sociala medier

Rec
Reklamsajt