Ett riktigt viktigt sommarjobb som personlig assistent

Beskrivning

 • Ett riktigt viktigt sommarjobb som personlig assistent

 • Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

  • Vi möter alla med respekt
  • Vi kan jobbet
  • Vi gör verksamheten bättre
  • Vi skapar en hållbar framtid

  I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

  Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!

  ARBETSUPPGIFTER
  Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i sommar! Vi erbjuder dig ett viktigt, omväxlande och roligt sommarjobb. När du jobbar som personlig assistent hjälper du andra att leva livet, varje dag.

  Arbetet som personlig assistent handlar om engagemang för en annan medmänniska, vilket kan innebära hjälp med vardagliga sysslor som många människor kan ta för givet. Du arbetar i omsorgstagarens hem där du hjälper omsorgstagaren utifrån dennes individuella behov. Du är också engagerad i omsorgstagares fritid och fritidsaktiviteter.

  Arbetet är schemalagt och förlagt till dag, kväll och helg utifrån omsorgstagarens behov.

  Ett sommarjobb hos oss ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg. Det är också en viktig erfarenhet om du har tänkt arbeta med människor i framtiden.

  Vi behöver sommarvikarier under juni, juli och augusti. Kontinuitet är viktig för våra omsorgstagare och du som kan arbeta hela sommarperioden kommer därför att prioriteras.

  Läs mer om våra olika yrken på: www.vaxjo.se/sommarjobb

  När du gör din ansökan genom att klicka på länken kommer du till en gemensam annons för samtliga sommarvikariat inom vård och omsorg.

  KVALIFIKATIONER
  I första hand söker vi dig som har en avslutad eller en pågående utbildning inom vård och omsorg. Du som inte har omvårdnadsutbildning men som är intresserad av att arbeta med människor är också välkommen att söka.

  Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet och respekt för den enskildes integritet. Du ingår i ett team tillsammans med andra personliga assistenter, men då arbetet till största del utförs enskilt behöver du vara trygg med att arbeta självständigt.

  I arbetsuppgifterna ingår dokumentation och det är därför viktigt att du har datavana och kan uttrycka dig bra i både tal och skrift.

  Som person ska du kunna bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke. För att vara aktuell för ett vikariat hos oss vill vi att du har fyllt 18 år. Du som går vård- och omsorgsprogrammet kan bli aktuell för vikariat även om du är under 18 år.

  ÖVRIGT
  Om du blir aktuell för ett vikariat inom omsorgen måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister innan du kan börja arbeta. Detta lämnar du i ett obrutet kuvert till rekryterande chef när du blir kontaktad. Utdraget får vara högst sex månader gammalt och du beställer det själv från Rikspolisstyrelsen.se http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

  Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

  Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

  Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

  Växjö kommun
  Omsorgsförvaltningen
  Box 1222
  351 12 VÄXJÖ

  Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

  CV- och annonsförsäljare undanbedes.
  Arbetslivserfarenhet

  Ingen arbetslivserfarenhet krävs
  Om lön

  Enligt avtal.
  Om anställningsvillkor

  Heltid.

  Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Datum för tillträde kan variera. Vissa arbetsplatser har introduktion under våren 2018. Övriga har introduktion i samband med att vikariatet påbörjas.
  Kontaktinformation
  Kontaktpersoner

  Bemanningsenheten Omsorg funktionsnedsättning, Telefonnummer: 0470- 437 88
  Företagets adress
  Västergatan 17 B 35112
  Postadress
  Växjö kommun, Omsorgen
  Box 1222
  35112 Växjö
  Sök jobbet senast28 februari 2018

  Ange referens OMS 403/17.
  Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.


 • Läs mer på: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%252fApplicant%252fApply.aspx%253fguidAssignment%253d77e27e93-c6f8-47b8-9f9c-6e6b476f0683%2526frameablegui%253d

Kontakt

Logo
 • Kontaktperson: -
 • Epost: -
 • Tel: 0470- 437 88

Detaljer

 • Yrkestitel Personlig assistent
 • Arbetsplats Växjö
 • Antal platser 50
 • Arbetstid 11 dagar- 3 månader
 • Anställningsform Sommarjobb
 • Lönevillkor Fast månads- vecko- eller timlön
 • Erfarenhet krävs Erfarenhet krävs
 • Publiceringsdatum 2018-01-02
 • Sista ansökningsdag 2018-02-28

Följ oss på sociala medier

Rec
Reklamsajt